Treći stepen stručne spreme

Profili - Treći stepen stručne spreme

Zanimanje konobara zahteva poznavanje bontona, opšte kulture, prijatnost u ponašanju i brojnih sposobnosti, koje se mogu steći isključivo kroz praksu. Ova v...

PROČITAJTE VIŠE

Radi se o proizvodnom zanimanju, koje postaje sve traženije. Zbog pogrešne obrazovne politike države, ovo i brojna slična zanimanja, gotovo se više ne izu..

PROČITAJTE VIŠE

Profesija kuvara, u zadnjih nekoliko godina, doživljava pravu renesansu. Više se sa kuvarom ne poistovećuje roštiljdžija, veće se kuvari vide kao pojedinc...

PROČITAJTE VIŠE

Uslužna delatnost, koja i pred široke ponude na tržištu, doživljava stalnu ekspanziju, i za posledicu ima olakšano zapošljavanje usled nedostataka ovog o...

PROČITAJTE VIŠE

Poslastičar – treći stepen stručne spreme - dokvalifikacija – zanimljiv je i veoma tražen vid edukacije u današnje vreme. Jer, pruža mnoge mogućnosti...

PROČITAJTE VIŠE

Ovaj obrazovni profil u našoj Školi, gotovo sigurno garantuje olakšano zapošljavanje po završetku škole. Usled kulturno – modnih trendova, koji su zavla...

PROČITAJTE VIŠE

Jedan od obrazovnih profila koji omogućava, brzo zaposlenje. Iako nepravedno zapostavljen od strane državnih škola, u našoj Školi je dobio zapaženo mesto....

PROČITAJTE VIŠE

Delatnost koju obavljaju trgovci, je delatnost koja je savremenom društvu neophodna usled povećanja broja velikih trgovinskih lanaca, i promene potrošačkih...

PROČITAJTE VIŠE
Top