Zašto upisati srednju stručnu školu „SvetiArhangel“

Sasvim smo sigurni da ste se prilikom donošenja vrlo važne odluke za budući život vašeg deteta zapitali koju srednju školu da odabere, da li državnu ili privatnu? Isto tako, sigurno postoje i one osobe koje imaju želju da promene zanimanje koje su prethodno stekli ili, pak da ga nadograde i podignu na viši stepen, a kako bi na taj način poboljšali šanse za pronalaženje još boljeg posla.

Bez obzira da li ste se pronašli u prvoj ili drugoj tvrdnji, možete biti uvereni da ste sada konačno stigli na pravo mesto, jer srednja škola „Sveti Arhangel“ ima rešenje i za jedne i za druge!

Najpre da napomenemo da smo mi definitivno pravi izbor za redovno školovanje za sve svršene osnovce i to ne samo zato što nudimo visok kvalitet nastave i to po cenama kojima ćete vi, kao njihov roditelj ili staratelj biti i više nego zadovoljni, već i zato što vaša deca prilikom upisa neće biti u obavezi da polažu prijemni ispit, kao što je to slučaj u državnim školama.

A sa druge strane, u prilici smo da ponudimo rešenje i svakome koga interesuje vanredno školovanje, pošto srednja škola „Sveti Arhangel“ ima programe i prekvalifikacije i dokvalifikacije i to za sve oblasti zanimanja. Na taj način će svi zainteresovani moći da steknu diplomu upravo za ono zanimanje koje su odabrali.

Posebno je važno da vas upoznamo sa činjenicom da je naša institucija, pravno validnim rešenjem pod brojem 205/2016, koje je 09.11.2016. godine doneo Privredni sud, dobila zvaničnu dozvolu za sprovođenje nastavnih programa u oblasti kako redovnog, tako i vanrednog školovanja. Uz to bi trebalo da znate i da u zvaničnom programu maksimalno poštujemo sve smernice koje navodi Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, te da smo u mogućnosti da svim zainteresovanim učenicima ponudimo obrazovanje u okviru brojnih obrazovnih profila, kako iz oblasti ekonomije, medicine i prava, tako i onih koji su vezani za turizam i ugostiteljstvo, administraciju i još mnogo drugih oblasti. Upravo zahvaljujuči bogatoj ponudi obrazovnih profila za redovno i vanredno školovanje, sasvim smo uvereni da će svako ko je zainteresovan biti u mogućnosti da pronaće program koji mu odgovara.

Da bismo vam pojasnili zašto smo baš mi najbolja institucija za školovanje, dodaćemo i informaciju da se srednja škola „Sveti Arhangel“ nalazi u samom srcu grada Novog Sada, nadomak centralne gradske ulice i važnih gradskih zdanja, a na adresi Trg Marije Trandafil 14, tako da je vrlo lako dostupna svim učenicima. Uz to smo prostorije naše institucije opremili maksimalno kvalitetno, tako da naši đaci mogu da koriste sve prednosti koje nudi savremena tehnika i tehnologija.

Stručni kadar je još jedna od prednosti koje sa neskrivenim ponosom možemo da istaknemo, budući da svaki profesor ima dugoogodišnje iskustvo u prosveti. Baš zato možete biti uvereni i da će svaki učenik naše škole rado u nju ići, jer će nastavnici nastojati da mu prenesu predviđena znanja na najbolji mogući način, te će svakako učiniti da oni konkretan predmet zavole. Nastava u našoj školi podrazumeva, na prvom mestu interaktivan pristup, ali i različite dodatne aktivnosti, što sve ide u prilog prethodno navedenoj tvrdnji, tako da ne bi trebalo da se iznenadite kada od svog deteta čujete da je oduševljeno takvim načinom učenja, uzevši u obzir da se on retko u kojoj osnovnoj školi primenjuje u tom obliku.

Podrazumeva se da će se školska stručna služba, a koju primarno čine pedagog i psiholog, naći na raspolaganju svakom učeniku kada ima potrebu za tim. Uzevši u obzir da smo svesni činjenice da pojedini đaci relativno teško prihvataju prelazak iz osnovne u srednju školu, to ćemo posebnu pažnju obratiti na njih, te uz primenu dobre prakse nastojati da im taj prelazni period učinimo što lakšim.

Da napomenemo i to da je svaka diploma koju izdaje srednja škola „Sveti Arhangel“ u potpunosti izjednačena sa diplomom bilo koje državne srednje škole koja se nalazi na teritoriji naše zemlje, budući da znamo da je upravo to podatak na osnovu koga se mnogi roditelji odlučuju da izaberu baš tu školu. Dakle, kada vaše dete završi redovno školovanje kod nas, bez ikakvih poteškoća može da ga nastavi na nekoj visokoškolskoj ustanovi koju izabere, ali isto tako ima i apsolutno pravo da zahteva njeno upisivanje u svoj radni dosije, a što se vrši u skladu sa odredbama aktuelnog zakona. Naravno, to isto se odnosi i na one osobe koje se odluče za vanredno školovanje, to jest koje imaju želju da se prekvalifikuju za neko drugo zanimanje ili da se dokvalifikuju u okviru istog.

Sada bi već trebalo da vam je mnogo jasnije i zašto je baš srednja škola „Sveti Arhangel“ idelan izbor za vas! A ukoliko imate još neku nedoumicu ili pitanje, rado ćemo vas saslušati i nastojati da vam pružimo adekvatnu informaciju!

Budite i vi deo ustanove koja se razlikuje od ostalih! Omogućite svom detetu ili sebi visokokvalitetno obrazovanje po najpovoljnijim uslovima!

PODELITE: