Blog

03/01/2020

Najjednostavnije bi bilo reći da postoje zanimanja, koja nikada ne mogu da izađu iz mode. U principu su to mahom zanimanja u oblasti medicine, zatim trgovine, kao i u oblasti informacionih tehnologija u novije vreme.

Razlog za to je vrlo jednostava...

PROČITAJTE VIŠE

27/12/2019

Od odluke svakog pojedinca doslovce zavisi da li će on da se školuje za zanimanje trgovac i stekne diplomu obrazovnog profila III stepena ili će se, ipak odlučiti za varijantu da pohađa smer trgovinski tehničar, a što mu omogućuje sticanje zv...

PROČITAJTE VIŠE

19/12/2019

Ako postoji način školovanja, odnosno sticanja kvalifikacija za željeno zanimanje, a koji nudi mnogobrojne prednosti, onda je to sasvim sigurno vanredno školovanje.

Ipak, ne u tako davnoj prošlosti je sve to izgledalo mnogo drugačije, jer je ugla...

PROČITAJTE VIŠE

11/12/2019

Pitanje bez odgovora, reklo bi se... zapravo svaki pojedinac na osnovu kako svojih afiniteta, tako i lične situacije u datom momentu donosi odluku da li će školovanje nastaviti na nekom fakultetu, odnosno višoj školi ili će se ipak odlučiti da...

PROČITAJTE VIŠE

04/12/2019

Samo zbog nedovoljne informisanosti mnogi smatraju da je privatna škola "rezervisana" za one sa dubokim džepom, ali i za one koji ne žele posebno da se potrude i uče, onako kako se to praktikuje u državnim srednjim školama.

Međutim, istina je ustv...

PROČITAJTE VIŠE

Top