Blog

25/12/2018

Kažu da je optimalno stanje zdravlja dostupno svakom čoveku, ali je ipak neophodno da tokom celog života on vodi računa o tome šta radi, te da nastoji i svoje navike da prilagodi.

Menjanjem svakodnevnih navika do zdravlja

Da ne bi došlo do pojav...

PROČITAJTE VIŠE

21/12/2018

Poznat je podatak da su ljudi ranije znatno duže živeli nego danas. Kako pokazuju dostupni podaci, smatra se da je čovek ranije živeo preko stotinu godina, u proseku i to bez nekih naročito ozbiljnih oboljenja.

Danas su, međutim podaci o prosečno...

PROČITAJTE VIŠE

19/12/2018

Završni meseci u toku godine su obično asocijacija na vreme slavlja, te na donošenje odluka o tome šta ćemo uraditi u toku naredne godine. Međutim, retko ko razmišlja o tome da nam osim zime i snega, decembar mesec neretko donosi i brojne viru...

PROČITAJTE VIŠE

17/12/2018

Postoje mnoge namirnice za koje se smatra da su odlična hrana za mozak, te je poželjno konzumirati ih kako bi taj ljudski organ radio bez ikakvih poteškoća.

Prenstveno je preporuka unositi dovoljne količine omega 3 masnih kiselina, ali i zdravih u...

PROČITAJTE VIŠE

03/12/2018

Mada postoje i oni doktori, odnosno medicinsko osoblje, koji i nisu baš pravi predstavnici svog poziva, jer prvenstveno nisu humani, činjenica je da je mnogo više onih koji su svesni toga koliko je važna humanost za sve koji se bave ovim, izuzetn...

PROČITAJTE VIŠE

Top